Thema avond Isma-Nederland 3 juli 2023

Werken ná de pandemie

Kilian Wawoe
HR-wetenschapper Kilian Wawoe van de Vrije Universiteit in Amsterdam vroeg meer dan 7000 mensen in o.a. Nederland en België welke lessen we kunnen trekken na meer dan een jaar thuiswerken. Onderzoek laat zien dat het mogelijk is om veel vaker op afstand te werken en dat files in de toekomst tot een minimum beperkt kunnen worden. Maar: dan moeten er goed doordachte plannen worden gemaakt over het werken op kantoor.
Corona was de aanleiding om het werken opnieuw uit te vinden en tijdens deze bijeenkomst praat Kilian je bij over het onderzoek naar werken op afstand en de ervaringen tijdens de lockdown. Daarnaast krijg je concrete tips om de inzichten om te zetten in een doordacht plan waar je direct op je eigen werkplek mee aan de slag kunt. Dr. Kilian Wawoe was als personeelsmanager werkzaam bij de ABN-AMRO in verschillendenlanden waaronder Nederland, Belgie, India en Monaco. In 2010 promoveerde hij aan de Vrije Universiteit in
Amsterdam binnen organisatie-psychologie. Hij is docent/onderzoeker aan de Vrije Universiteit en werkt daarnaast als consultant en public speaker.
Hij schreef de boeken Bonus (2010), Het Nieuwe Belonen (2017), Performance Management in een Agile Werkomgeving (2019) en tijdens de lockdown schreef hij het boek ‘Het Corporate Brein’ over de lessen uit de pandemie over thuiswerken.