ISMA lezing

Maandag 22 september 2014
van 19.30 - 21.00 uur

Gastspreker:
Paul Loomans

Onderwerp:
Tijdsurfen.

Plaats:
'De Amershof', Snouckaartlaan 11, 3811 MA Amersfoort

Toelichting lezing:
Terwijl de vooruitgang ons de dingen gemakkelijker maakt en we meer tijd zouden moeten overhouden, is het omgekeerde het geval: we hebben het gevoel dat we het steeds drukker krijgen en onze taken sneller moeten vervullen.
Alsof de laatste eilandjes oningevulde tijd door stijgend water steeds kleiner worden om binnenkort helemaal te verdwijnen.

Paul Loomans zal in deze interactieve lezing ons laten ervaren hoe wij door te gaan tijdsurfen meer rust en plezier in ons werk kunnen verkrijgen. Met zeven concrete aanwijzingen voert hij ons terug tot de essentie van al het handelen: aanwezig zijn in wat je doet. Als de druk en de stoorzenders wegvallen, ontstaat er basisrust en ga je vanzelf de dingen met aandacht en plezier doen en ben je bovendien efficiënt. Het lijkt utopie, maar de methode van tijdsurfen die hij in de workshop zal ontvouwen, laat zien hoe verrassend dichtbij dit doel is.

Korte beschrijving van de spreker:
Paul Loomans is oprichter en coach van de StressOntknoping en auteur van het boek ‘Ik heb de Tijd, handleiding in Tijdsurfen’, dat bekroond werd als beste spirituele boek van 2013. Hij is Zen-monnik sinds 1984.
Hij begeleidt mensen individueel en in groepen om vanuit rust leven. Daarbij hanteert hij een zelf ontwikkelde methode op basis van zen-inzichten.
Hij is getrouwd en vader van drie kinderen.

Diner en lezing:
Van 18.00 - 19.30 uur kunt u deelnemen aan het eenvoudige diner met aansluitend de lezing van 19.30 - 21.00 uur. De kosten voor diner en lezing (inclusief koffie of thee) zijn € 40,00 voor leden en € 50,00 voor niet leden.
Wilt u doorgeven of u een gewoon dan wel een vegetarisch menu wenst?

Lezing:
Komt u alleen naar de lezing dan betaalt u als lid € 25,00 (inclusief koffie of thee) en is het voor niet leden € 35,00.
Wilt u nog iets extra gebruiken dan is dit voor eigen rekening!

Aanmelding:
U geeft zich op via het aanmeldingsformulier en door overmaken van het bedrag op girorekening: 154370, secretariaat ISMA-Nederland, Stellingwerflaan 3,3742 NA BAARN

Op www.amershof.nl vindt u de routebeschrijving.[ terug ]
ISMA-Nederland