ISMA lezing

maandag 6 oktober 2008
van 19.30 - 21.00 uur

Gastspreker:
Elco Schaufeli

Onderwerp:
Structureel mobiliseren van energiebronnen verlaagt stress en verhoogt motivatie: meten en effectief interveniëren met het JD-R Model

Plaats:
'De Amershof', Snouckaartlaan 11, 3811 MA Amersfoort

Toelichting lezing:
Elco Schaufeli is managing director van Centre for Organisational Behaviour (c4ob) dat wetenschappelijke inzichten wil vertalen naar praktisch hanteerbare instrumenten. C4ob is onafhankelijk onderdeel van Schouten en Nelissen en heeft nauwe banden met de universiteiten van Utrecht en Rotterdam.

Door prof. Dr. Wilmar Schaufeli en prof. Dr. Arnold Bakker is een model ontwikkeld dat inzicht geeft in het erosieproces van arbeid (dat via stress tot verzuim kan leiden) en het motivationeel proces (dat via bevlogenheid tot betrokkenheid en verbeterde prestaties leidt) Dit model heet in de wetenschap het Job Demands-Resources model en wordt in de praktijk toegepast door c4ob. In deze lezing leert u hoe dit model werkt en wat c4ob doet om organisaties te ondersteunen om de inzet van het personeel te optimaliseren.

Diner en lezing:
Van 18.00 - 19.30 uur kunt u deelnemen aan het eenvoudige diner met aansluitend de lezing van 19.30 - 21.00 uur. De kosten voor diner en lezing (inclusief koffie of thee) zijn € 40,00 voor leden en € 50,00 voor niet leden. Wilt u doorgeven of u een gewoon dan wel een vegetarisch menu wenst?

Lezing:
Komt u alleen naar de lezing dan betaalt u als lid € 25,00 (inclusief koffie of thee) en is het voor niet leden € 35,00. Wilt u nog iets extra gebruiken dan is dit voor eigen rekening!

Aanmelding:
U geeft zich zo snel mogelijk op via het aanmeldingsformulier en door overmaken van het bedrag op girorekening: 154370, secretariaat ISMA-Nederland, Kon. Julianalaan 55, 3956 XK Leersum.

Op www.amershof.nl vindt u de routebeschrijving.[ terug ]
ISMA-Nederland