ISMA
Intercollegiale avond over marktbewerking in de crisis

Maandag 12 maart 2012
van 18.30 - 21.00 uur
'De Amershof', Snouckaartlaan 11, 3811 MA Amersfoort


Dit jaar dreigt voor veel professionals in het brede veld van stressmanagement een moeilijk jaar te worden: er wordt hard bezuinigd in de gezondheidszorg en de economie zit in een dip. De omzet blijft in vele praktijken achter, zo schijnt het. Reden voor ISMA Nederland om een speciale avond te beleggen over het thema marktbewerking: hoe gaan we om met de crisis, zorgen voor omzet en verwerven we nieuwe klanten.
Op 12 maart 2012 staat de uitwisseling van ideeŽn en ervaringen met betrekking tot marktbewerking centraal.

De bijeenkomst start met verschillende korte presentaties van ISMA leden van hun marktbewerkingsvisie, ideeŽn en plannen, de do's en dont's (maximaal 5 minuten). Daarna start de intercollegiale consultatie met alle aanwezigen inclusief de inleiders.

Aan de deelnemers aan de workshop wordt gevraagd om bij de aanmelding aan te geven:

Het is de bedoeling om van elkaar te leren, te komen tot praktisch uitvoerbare ideeŽn. Kijken ook hoe collega's het aanpakken en of hoe jij het anders (of juist vergelijkbaar) aangepakt.

Dit alles impliceert een open, kritisch bevragende houding.

Programma

Diner en lezing:
Van 17.00 - 18.30 uur kun je deelnemen aan het eenvoudige diner met aansluitend de lezing van 18.30 - 21.00 uur. De kosten voor diner en lezing (inclusief koffie of thee) zijn € 30,00 voor leden en € 40,00 voor niet leden. Wil je doorgeven of je een gewoon dan wel een vegetarisch menu wenst?

Lezing:
Kom je alleen naar de lezing dan betaal je als lid € 20,00 (inclusief koffie of thee) en is het voor niet leden € 30,00. Wil je nog iets extra gebruiken dan is dit voor eigen rekening!

Aanmelding:
Je geeft je op via het aanmeldingsformulier en door overmaken van het bedrag op girorekening: 154370, secretariaat ISMA-Nederland, Koedijkstraat 53, 5212 SB Den Bosch

Op www.amershof.nl vind je de routebeschrijving.[ terug ]
ISMA-Nederland